ESAB Origo Arc 650c A12 Offshore

Izuzetno snažan i robustan pretvarač/konvertor klasične konstrukcije. Trofazni, snage 650A. Predviđen je za maksimalna opterećenja kod REL zavarivanja, kontaktnog TIG-DC postupka i žljebljenja grafitnim elektrodama.

ESAB Origo Arc 650c A12 offshore

Izuzetno snažan i robustan pretvarač/konvertor klasične konstrukcije. Trofazni, snage 650A. Predviđen je za maksimalna opterećenja kod REL zavarivanja, kontaktnog TIG-DC postupka i žljebljenja grafitnim elektrodama. Rad sa svim tipovima i prečnicima elektroda, uključujući i celulozne, gde omogućuje vrhunske rezultate zavarivanja.

Varijanta “offshore” isporučuje se sa rukohvatima i točkovima ali bez naponskog i REL kablova, koje krajnji korisnik definiše prema sopstvenim potrebama. Stepen zaštite je IP 23 – uređaj je predviđen za rad na otvorenom, po kiši i nepovoljnim vremenskim uslovima. Kontrolni panel A12 je veoma funkcionalan i jednostavan za očitavanje i korišćenje, sa ugrađenim digitalnim V/A instrumentom i bezstepenim, veoma preciznim podešavanjem željene struje zavarivanja.

Mogućnost priključenja daljinske komande

Napomena: Uređaj se fabrički isporučuje bez naponskog i REL kablova, koje krajnji korisnik definiše prema sopstvenim potrebama.

Garancija 3 godine – servis i rezervni delovi su obezbeđeni

Preuzmite PDF: